maanantai 11. elokuuta 2014

Roturace 8.6.2014 Hyvinkää

Hellurei!

Aikaa on kulunut yli 2 kuukautta edellisestä kirjoituksesta, ollaan oltu tehokkaasti blogin puolella kesälomalla, samoin näyttelyhommista on pidetty tehokasta taukoa. Kesän ajan Väinö on lähinnä siis vain ollut ja nauttinut elämästään niin kotona, mökillä kuin mummolassa - sehän on elämän tärkeintä puuhaa kuitenkin. Käydään nyt pikkuhiljaa näitä kuulumisia lävitse kun ehdin vain kirjoittaa - ollaan koko perhe nyt kesälomalla joten toivottavasti aikaa löytyy.

(Ensimmäinen kuva muistaakseni ammattivalokuvaajan kuvaama, yritän löytää tähän nimen jostakin..)





Kirjoitellaan nyt muistiin kuitenkin vähän kertomusta kesäkuun alun Roturacesta, eli eri rotujen välillä kisattavasta leikkimielisestä juoksukilpailusta johon pinseriporukka otti osaa nyt kolmatta vuotta putkeen. Itse olin mukana toista vuotta.

Joukkueemme koostui sisaruksista sekä äiti-Nukasta, mukana olivat siis Väinö, Elvis, Jaki ja Nuka. Joukkueemme nimi oli Yarrusucat, jossa ainakin juontajalla oli hieman vaikeuksia ääntää se oikein :D Taisimme ainakin kerran olla Jarrukukat. En nyt muista enää tarkkoja aikoja enkä tähän hätään saa niitä mistään kaivettua, mutta Elvis taisi olla nopein (ja vetää pisimmän kunniakierroksen juoksun jälkeen :D), sitten Jaki, sitten Väinö ja lopuksi Nuka. Eli mukaan laskettiin Väinön ja Jakin aika, ja pärjäsimme ihan mukavasti parantaen sijoitusta viimevuodesta melko paljonkin. Pinserijoukkueita taisi olla yhteensä kuusi kappaletta, ja yksilökisassakin tuli menestystä, Vilma-pinseri taisi olla 10 parhaan joukossa.

Kun juoksut oli juostu, osallistuttiin viimevuotiseen tapaan Drive In-match show'hun Amin ja Lallin kanssa, ja oltiin sitten pari ekassa kehässä. Molemmat koirat käyttäytyi mallikkaasti ja Väinöstä saatiin tosi hienoja kuvia. Loppujen lopuksi Väinölle punainen, Lallille sininen nauha ja jatkokehiä kohti. Punaisten jatkokehässä Väinö oli kolmas ja Lalli sinisten ykkönen, ja lopuksi sijoittui vielä BIS-kehässäkin. Pinskupoweria! Palkinnoksi saatiin Hill'sin purkkiruokaa sekä pieniä luita. Mukavaa oli, ja aurinko porotti siniseltä taivaalta eikä onneksi satanut niin kuin edellisenä päivänä erkkarissa.




Ensi vuonna taas uudestaan! Kuvituksena sekalaisia kuvia tästä kivasta sunnuntaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti