maanantai 8. huhtikuuta 2013

Blogger-testausta

Väinön ollessa selviämässä kotosalla rankasta viikonlopusta mummilassa (voi sitä kinkun määrää!), äiti-ihminen leikkii opiskelua Lappeenrannassa.

Latasin puhelimeen blogger-sovelluksen, kokeillaan sitä nyt. Vaikuttaisi ihan pätevältä tavalta saada nopeasti ja helposti tekstiä ja etenkin kuvia ilmoille.

Väinön ja Isin ollessa viikonlopun mummilassa paiski äiti duunia sunnuntaina ja muukin viikonloppu vilahti melko nopeaan. Lauantaina visitoin megamageiden pesäpaikassa Pornaisissa, halimassa 3,5-viikkoisia koiranalkuja. Riittäköön Väinö nyt meille kuitenkin koiraksi, ainakin tällä erää..

Olipa Väinöllä haisteltavaa sunnuntaina kotiin palatessa kun äiti haisikin ihan vieraalta. Pennuilta. Vaan ei siinä mitään, tuumasi Väinö, ihan hyvältä tuoksuu ja oman hajun voi kätevästi levittää siihen päälle. Muuten eilinen ilta meni levon kannalta, kyllä oma matto on paras (kuten kuvasta näkyy)

Palataan viimeistään perjantaina näyttelyarvostelujen kanssa!

Seuraava näyttely (virallinen sellainen) on meillä ohjelmassa äitienpäivänä 12.5 Helsingin vinttikoirakeskuksessa. Ennen sitä on tarkoitus vierailla parissa mätsärissä jotta äiti-ihmiselläkin olis jotain hajua miten roikkua hihnan päässä tositilanteessa.

Pus ja vuf!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti