lauantai 7. syyskuuta 2013

Vantaa KR, 7.9.2013

Täältä pesee raporttia tän päivän näyttelystä Vantaalla. Kyseessä kaikkien rotujen näyttely, joka pidettiin Hakunilan urheilupuistossa. Ilma oli aurinkoinen ja paikoitellen kovin helteinenkin, mutta ei alkanut liiaksi kuumuus ahdistamaan.
Meidän joukkiomme tänään koostui Väinön lisäksi sisko-Dhalmasta ja omistaja/kasvattajastaan Pirjosta. Mukana oli myös Niko ja Tintti, joka Dhalman esitti.

Jännitti taas niin pirusti, kun ei oltu hetkeen kehissä oltu. Kunnialla sinne silti päästiin ja tulos oli parempi kuin oikein osasi odottaakaan. Väinö oli ehkä hieman yllättäen ainoa uros koko virallisessa arvostelussa (pennuissa oli 3 urosta), narttuja oli 3 kpl. Tuomarina toimi ihastuttava Elena Ruskovaara, hänestä jäi kyllä todella hyvä kuva ja mielelläni veisin koiran uudestaankin hänelle jos mahdollisuus tulee.

Kirjallinen arvostelu kuului seuraavasti;

"Selvä sukupuolileima. Keskivahva luusto. Jämäkkä runko, lihaksikas takaosa. Riittävän neliömäinen runko. Sopivasti kaulaa. Maskuliininen, hyväilmeinen pää. Vähän huolimattomat korvat. Ponnekkaat, yhdensuuntaiset takaliikkeet. Tarpeeksi ryhdikäs liikkuja. Hyvä askelpituus. Esiintyy hyvin."

Tuloksena sitten JUN ERI JUK1 SA PU1 SERT VSP!!
ROP oli Ference Azizia Fabel, soma ja siro valionarttu.

Itkuhan meinasi tulla tuossa omassa kehässä ensin, kun käteen satoi ruusuketta ;D



Mahtava päivä siis meillä, ja ensi viikonloppuna vuorossa Porvoon KR-näyttely.
Siitä raporttia sitten taas!

Huomenna luvassa Megamagee-kennelpäivät Pornaisissa, sinne suunnataan jo aamusta. Väinö jää lepäilemään isinsä kanssa kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti