sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Helsinki Kv, 11.5.2014

Hellurei!

Tänään oltiin äitienpäivän kunniaksi koirien kanssa Tuomarinkylän vinttikoirakeskuksessa, jossa pidettiin Royal Canin Dog Show, kansainvälinen näyttely jossa jaossa siis sertit ja cacibit. 
Oltiin paikalla jo hyvissä ajoin, ja odoteltiin sivummalla kehää alkavaksi. Pinskuja oli tänään ilmoitettu 9, joista 5 urosta ja 4 narttua. Tuomarina toimi norjalainen rouva Wencke Eikeseth. 
Kehä aloitettiin luonnollisesti junioriluokan uroksilla, joita oli yksi ainoa ilmoitettu. Tämän jälkeen kehään painuttiinkin sitten minä ja Väinö sekä toinen nuori uros, Frank. Tuomari sijoitti Väinön nuorten luokan ykköseksi, jee! Muutoin Väinön focus ei ollut ihan sataprosenttisesti minussa, ruohopohja kiinnosti enemmän ja kaikki mukavat hajut. Paras uros-kehässä Väinö oli sitten toiseksi paras, Kexin ollessa tuttuun tapaan ykkönen. Dhalma oli tänään ainoa narttu joka palkittiin SA:lla, ja olikin sitten VSP, onnea Pirjo!
Yhtä kaikki jälleen tosi hyvä tulos meidän porukalle, ilma oli kuin morsian ja seura mukavaa! Seuraava näyttely onkin sitten jo viikon päästä, ryhmänäyttely Riihimäellä. Palataan siis silloin!

Väinön kirjallinen arvostelu:
"Masculine, very good proportions in body. Good head. Good strong muzzle. Very good body and angulations. Strong topline. Moves well."

Ja tuttuun tapaan vapaa suomennos:
"Maskuliininen, vartalossa hyvät mittasuhteet. Hyvä pää. Hyvä, vahva kuono. Erittäin hyvä runko ja kulmaukset. Vahva ylälinja. Liikkuu hyvin."

Tulos siis tänään NUO-ERI NUK1 SA PU2 SERT VA-CACIB. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti