keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Maaliskuu kuvina

Jelou!

Koska runosuoni sykkii tosi huonosti tällä hetkellä, niin lätkäisen maaliskuun loppuhetkiksi kuvia maaliskuulta. Ei olla tehty mitään erikoista, lähinnä keräilty voimia kevättä ja kesää varten. Väinö on nautiskellut auringosta niinä parina päivänä kun sitä on ikkunoista sisään paistanut, ja käytiin myös Pornaisissa juoksentelemassa. Kaikenkaikkiaan sanoisin että Väinöllä on ollut ihan kivaa. Tänään raahattiin luumme illansuussa läheiselle peltoaukealle verestämään vähän näyttelyjuttuja ja tokoilemaan. Väinöllä oli hauskaa kun sai nameja ja lopuksi vielä tyttöjen kanssa puistoon juoksemaan. Ja ei kaikki oppi mitä aiemmin on saatu ollut onneksi täysin pääkopasta kadonnut, paitsi ehkä omistajalla..

Pääsiäisen jälkeen tosiaan aloitellaan näyttelykausi Imatran KV:lla, ja koska en jaksa hakea nyt kalenteria, en muista mitä sen jälkeen tulee. Toukokuussa jotain, ja kesäkuussa sit täysi tohina päälle toivottavasti. Väinön lonkat pitäisi käydä kuvaamassa, se vaan maksaa vähän turhan paljon.

Pinserimaailmassa sen sijaan on kuohunut ja kiehunut ihan urakalla viime aikoina, mutta pidetään tämä blogintapainen puhtaana niistä jutuista, kun ei Väinökään niistä mitään ymmärrä.










Viimeisenä kuvana Väinön "saavutukset" tammikuuhun 2014 mennessä. <3
Omistaja-osapuoli on taas kerran sairaslomalla raihnaisen selän takia, joten löytyi aikaakin päivitellä tätä blogia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti