keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Keväisiä kuulumisia

Morjesta pöytään, sanois Väinö. Ihanaa kun kevät on jo niin pitkällä, että lumet on täältä Helsingistä jo melkein sulaneet ja lämpötila on melkein vuorokauden ympäri plussan puolella, fiiliksistä puhumattakaan. Töitä on ihmisillä enemmän kuin viitsisi edes myöntää, ja harmillisen vähän on ehtinyt koirulaisen kanssa mitään uutta treenailla. Toki ulkona viihdytään runsaasti ja tänään käytiin pitkästä aikaa koirapuistossakin. Väinön uhmailuikä taitaa olla suurimmilta osin takana päin, se nimittäin leikki aivan innolla 4-vuotiaan uroksen kanssa, ja yritti vuoroin alistua tälle ja vuoroin usuttaa juoksemaan kanssaan ympäri puistoa. Hyvä niin! Remmissähän Väinö ei ole onneksi ikinä rähjännyt, intoa on sitten sitäkin enemmän. Muutenkin Väinö on melko hiljainen tapaus, ei tee pinsereille ominaista "piippausta" kovinkaan usein ja haukkuu vain, jos ihmiset on kotona ja ulko-ovelta kuuluu ääntä.

Seuraava näyttely meillä lienee huhtikuussa, joko Kankaanpäässä tai Imatralla. Veikkailen enemmän tuota Imatraa, se kun on KV-näyttely ja Karo lupautui lähtemään mukaan. Kavereiden kanssa on aina kivempi matkustaa ja näyttelöidä, on jännittämisseuraa ja höpötysseuraa :P
Toukokuussa on sitten varmaan pari näyttelyä, ja kesäkuusta lähtien on toivottavasti sitten täysi hönkä päällä, ainakin elokuuhun asti. 

Ilmoittauduttu muuten myös PinAgin kesäkaudelle, eli tarkoitus olisi aikataulujen puitteissa treenata vähän agijuttuja ja oppia uutta. Väinö ja minä kokeiltiin siis agilityä ensimmäisen kerran viime syksynä pinserien agi- ja puuhaleirillä, ja koira tykkäsi ihan hirveästi ja oli kai ihan ookoo siinä, joten nyt sitten katsomaan jaksaisiko Väinö oppia vieläkin enemmän. Hauskaa olisi joskus kokeilla kilpailla jossain möllien mölli-luokassa, mutta katsotaan :) tämän vuoden leiri on muuten näillä näkymin elokuussa, tuskin maltamme odottaa! Ensi kesänä olisi toivottavasti vuorossa myös lemppari-pinskutyttöni, kummilapseni Eetsin vauvojen syntymä, sormet ja varpaat ristissä että kaikki menee hyvin. Pus. 

Kuvia ei tällä kertaa ole syystä että niitä ei tule tällä iPadilla otettua, mutta toivottavasti seuraavalla kerralla taas :) pus ja wuf, toivoo Väinö ja minä syvältä sohvan uumenista. 

2 kommenttia:

  1. Lähtisittekö joku päivä koirapuistoilemaan mun ja Osmon kanssa? Kestäisköhän Väinö yks veen intoilut?

    VastaaPoista
  2. Laitoin sulle kaveripyynnön, et jos sovitaan tuolla toisella foorumilla. :)

    VastaaPoista