sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Tammikuisia tarinoita

Tammikuun kunniaksi ulkoasua on hieman uudistettu, ja blogin lisäksi tuosta yläpalkista löytyy Väinön esittely sekä vuosikertomus viime vuodelta. Tutustukaa ihmeessä! :)

Jos jouluna vielä uskottiin että moinen räntä ja nollakelit kestävät koko talven, niin tammikuu ollaan sitten hytisty senkin edestä melko alhaisissa pakkaslukemissa. Pukeutumiskysymyshän talvi vain on, ja niin me ollaan toppauduttu koko sakki toppakamppeisiin ja ulkoiltu reippaasti. Ehkä hieman vähemmän kuin yleensä, mutta kuitenkin. Tylsyyden välttämiseksi, ja muutenkin yleisen hyvinvoinnin kannalta, Väinön ruokinta on nykyisin 50/50-mallia eli toinen ruoka on järsittävä luu tai rusto, yleensä hirveä tai nautaa. Nappulat Väinö saa kouluttajamme Eiran suosituksesta erilaisista aktivointileluista, meillä käytössä muutama erilainen Kongi.
Tämä ratkaisu on tuntunut olevan meille hyvä ja masukin nykyään harvemmin löysällä. Lisäksi Väinö nauttii saadessaan touhuta raakaruuan kanssa, ja nappuloidenkin syöminen on mukavempaa leluista kuin hotkien kupista.

Muuten tammikuussa on meillä ollut aika vähän tekemisiä, yhden viikonlopun koira ja isi olivat mummilassa Kankaanpäässä kun äitiliini oli töissä. Pari viikkoa sitten näyteltiin Lahdessa mahtavin tuloksin ja eilen käytin Väinön Espoossa jalostustarkastuksessa. Tarkastajana oli pitkän linjan ulkomuototuomari Reijo Latvala, ja Väinö tarkastettiin yleisarvosanalla Erinomainen. Tarkempaa raporttia tuosta tarkastuksesta on tulossa, kunhan saan puhtaaksikirjoitetun version itselleni! Viime viikonloppuna meillä oli ensimmäinen Pinserit Ry:n hallituksen kokous, ja otin vastuulleni kerhon palkinto- ja kerhotuotevastaavan tehtävät.

Tässä oikeastaan melko kattava läpileikkaus tammitouhuista tähän mennessä. Pukekaa hyvin itsenne ja kaverinne ja suunnatkaa ulos, vaikka aurinko ei aina paistaisikaan! Suurimmat huolet unohtuu aina polun varrelle tai koirapuiston hulinaan. :)

Väinö-raukka viime talvena, nyt tuo puku on jäänyt jo pieneksi ja lahjoitettu eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti