maanantai 26. elokuuta 2013

Sairaslomalainen

Juuri viime postauksessa mainitsin tuosta Väinön isottelemisesta koirapuistossa - nyt se sitten realisoitui herralle itselleenkin, oikein isolla kädellä.

Olimme Pornaisissa (missä luuhataan ainakin kerran viikossa, useamminkin jos aikaa on) ja siellä Väinöä sitten vietiin. 
Ei pidä isotella pennulle jonka isi on myös paikalla. Vietiin meinaan Väinö-vauvaa kun märkää rättiä, niskasta kiinni pitäen volteilla ympäri. Kulmahampaat upposivat eläinlääkärireissun ja 3 tikin arvoisesti Väinön nahkaan, tulipa muutama reikä muuallekin. 
Ei kantsi yrittää olla kovempi kuin on. 

Nyt meillä sitten ollaan tikkienpoistoon asti sairaslomalla ja sen jälkeen katsotaan taas, mitä tapahtuu. Tikit pitäisi saada pois juuri ennen Vantaan näyttelyä 7.9, toivotaan että poisajeltu karva ehtisi myös edes hieman kasvaa takaisin..

Eniten tästä tapauksesta taisi kärsiä emännän pankkitili, vaikka ei koirakaan nukutuksesta herättyään mikään maailmanomistaja ollutkaan. Mulkoili meitä inhoavasti. 
Nyt kaikki on kumminkin ennallaan, kaulaosastoa pitää vielä hieman varoa. 

    Kaveri vielä tukevasti untenmailla..
    Ei tässäkään taideta vielä ihan hereillä olla.

    Äiti miksi teit tämän minulle...

    Kaulassa näkyy tikit ja pieni karvaton läntti. 

    Nukutuksesta herääminen sucks. 

    Lävistyksen esittelyä. 


Semmosta! 
Seuraavaksi toivottavasti taas iloisempien asioiden parissa :)

2 kommenttia:

  1. Voi Väinö-raukkaa. Täällä on yksi kohtalotoveri. Nero sai myöskin nuorena poikana pataan. Nämä haavat tosin tuli siten, että pari vapaana ollutta collieta kävi kiinni olleen Neron kimpuun jalkakäytävällä. Surkeita ovat pienet pinseri-potilaat. Pikaista paranemista Väinölle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nyt lähinnä huolestuttaa enää et miten pysyy tikit miehen menossa mukana, sen verran on vauhtia taas.. Tai ei Väinöä huolestuta, meitä ihmisiä vaan :D

      Poista