torstai 8. elokuuta 2013

Match Show'ta ja muuta

Diudiu.

Omistajaportaan toiselle osapuolelle sattui vihdoin muutama vapaapäivä peräkkäin, ja sehän toki käytettiin hyväksi. Keskiviikkona suuntasimmekin Match Show'hun Rastilan leirintäalueelle, sää oli helteinen ja väkeä sankoin joukoin paikalla. Me olimme heti ilmoittautumisen alkaessa paikalla ja saatiinkin isojen aikuisten kehän vuoronumero 10. Sitten vaan laitettiin leiri (kokoontaitettava retkituoli) pystyyn ja kehiin alkuja odottelemaan. Muutama muukin pinseri löysi tiensä paikalle, terkkuja vaan Hannalle jos tätä luet :) 

Vihdoin siis kehä pääsi alkamaan (jonkin verran myöhässä tosin kun kehäsihteerejä ei meinannut löytyä mistään) ja kohta olikin jo meidän vuoro. Esittäjää taas jännitti jonkin verran, mutta Väinö oli melko rauhallinen ja kyllä minäkin heti kun kehään päästiin. Meidän parina oli englanninspringerspanieli, ja se olikin meille aika kova vastus. Väinö liikkui mielestäni melko mallikkaasti, vaikkakin ei vapaalla hihnalla kehän koosta ja koiran vauhdikkuudesta johtuen. Tuomari häntä vähän jännitti, mutta siitäkin selvittiin mallikkaasti ja tuomari palkitsikin sitten Väinön punaisella nauhalla. Jee! Sitten vaan odottelemaan punaisten jatkokehiä. Tällä välillä käytiin buffetissa ja käppäilemässä ympäriinsä, sekä juomassa. 
Sinisten kehä katsottiin ensin ja siellä Hanna ja Milla-pinseri voittivat! Onnea onnea. Sitten punaisiin ja siellä päästiin 10 parhaan joukkoon, mutta sitten tuomari kätteli meidät pois. 
Hauskaa kuitenkin oli, ja sehän on pääasia! 



Tänään oltiin taas Pornaisissa, jossa oli KUUMA!! Lähinnä siis vietettiin siestaa ja juteltiin, koirat leikki keskenään, josta seuraavassa kuvatodisteita :) Väinö oli tosi nätisti 5-kuukautisten poikien kanssa, ja hauskaa oli. 





Edelleen on kuuma, vaikka kello on melkein kymmenen. Kohta iltapissille ja sitten yötä kohti. 
Elämä on kivaa. 

T. Väinö ja emäntä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti